Bizi Takip Edin

Kaputaş Plajına Gitmeden Önce Tüyolar ve İpuçları  | Villapaketi.com
Kaputaş Plajına Gitmeden Önce Tüyolar ve İpuçları

Kaputaş Plajına Gitmeden Önce Tüyolar ve İpuçları

Kaputaş Plajına Gitmeden Önce Tüyolar ve İpuçları

Kaputaş plajına gitmeden önce tüyolar Kaputaş Plajını ziyaret edecek kişiler tarafından sıklıkla araştırılan bir konudur. Kaputaş plajına gitmeden önce araştırmalar yapılması ve plaj hakkında bilgi alınması yapılacak geziden daha fazla verim alınmasını sağlar. Kaputaş plajını ziyaret etmeden önce hakkında bilgi toplanması son derece faydalı bir durumdur.

Kaputaş Plajı Nerededir?

Kaputaş plajı yeri Kaş - Kalkan karayolu üzerindedir. Bu plajı kaçırmak son derece zordur. Çünkü doğal güzelliği ile fark edilmemesi imkansızdır. Kişisel araçlar ile yapılacak geziler için Kaş – Kalkan yolu üzerinde ilerlemek yeterli olacaktır.

Toplu taşıma araçlarını kullanarak plaja gelmek isteyen kişiler ise Antalya’dan kalkan ve Kaş ya da Kalkan istikametine giden dolmuşları kullanabilirler. Antalya şehrinin merkezinden Kaputaş Plajı 187 kilometredir. Yani ortalama verilere dayanarak 3 saat içinde plaja ulaşmak mümkündür. Eğer Kaş’tan direk olarak plaja gelinmek istenirse ortalama ulaşım süresi 25 dakikadır.

Kaputaş Plajında Deniz Nasıl?

Kaputaş plajı denizi oldukça soğuktur. Sahilinde ise kum ve çakıl taşları karışık halde bulunur. Kaputaş plajına gitmeden önce mutlaka denizin ve sahilin yapısı bilinmeli ve buna göre eşya alınmalıdır. Suyu temizdir ve kumsal Mavi Bayrak sahibidir. Denizin hemen derinleşebileceği ve akıntı oluşabileceği mutlaka göz önüne alınarak kıyıya yatay şekilde çok açılmadan yüzmekte fayda vardır.

Kaputaş Plajı İmkanları Nelerdir?

Kaputaş Plajı imkanları ziyaretçiler tarafından merak edilen bir konudur. Sahilde belediye tarafından işletilen bir kafe restoran bulunmaktadır. Giriş ücretsizdir ve şezlong ya da şemsiye kiralama işlemleri ücretlidir.

Deniz Kaplumbağaları

Deniz kaplumbağaları caretta carettalar gece vakitlerinde bu plajda yaşamakta ve bu alana yumurtlamaktadırlar. Doğallığı ile ön planda olan plaj başka bir sürü canlıya da ev sahipliği yapmaktadır.

Kaputaş Plajı Park Yeri Sorunu

Park yeri sorunu kişisel araçları ile plajı ziyarete gelen kişilerin sıklıkla karşılaştığı bir sorundur. Sabah erken saatlerde gelerek park yeri bulmak ya da arabayı biraz daha uzağa park ederek biraz yürümek bu sorunun aşılması için çözüm önerileridir. Kaputaş Plajına gitmeden önce mutlaka ve mutlaka park sorunu da göz önüne alınmalı ve ona göre bir ziyaret planı yapılmalıdır.

 

Kaputaj plajına yakın villalarımız için tıklayın...

Kalkan Kiralık Villaları 

Patara Kiralık Villaları

Paylaş
ANTİKKENT TURİZM İNŞAAT EMLAK TAŞIMACILIK OTOMOTİV TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Copyright © 2022 Tüm Hakları Saklıdır.
BÖCEKSOFT
WhatsApp Destek!
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süreniz0 Gün
  • Konaklama Tutarı
  • Elektrik Ücreti0.000 ₺
  • Temizlik Ücreti0.000 ₺
  • Ön Ödeme0.000 ₺
  • Girişte Yapılacak0.000 ₺
  • Toplam0.000 ₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış